Træfældning og beskæring

Autoriseret kloakmesterfirma

 

Speciale i vanskelige træfældninger

 

Speciale i belægninger og opsætning af Hegn

 

 

 

 

Vi udfører Alt fra Haveservice til anlæg af haver opsætning af naturlegepladser og meget andet.

Eurokap klarer alle træer selv de mest vanskelige vi har teknikker til at få jeres træ sikkert ned uden skader, skulle dette ikke lykkedes garanterer vi for arbejdet med en forsikring hvis noget går galt.

 

 

 

Det er en god idè at beskære sine træer i efteråret, her har de samlet næringsstoffer (glucose) fra solen hele sommeren og oplagret det i vedet som et forråd til at kunne danne knopper og springe ud i foråret. Derfor har træerne et godt overskud til at klare en beskæring i efteråret. Afhængig af trætypen kan træet være mere eller mindre klar til en beskæring hele året, vi rådgiver gerne herom. Træer kan fældes året rundt når der er behov for det, der er dog faktorer der i nogle tilfælde gør arbejdet lettere, som hovedregel er det oftest en fordel at fjerne sine træer i sent efterår og tidlig sommer hvor træet endnu ikke trækker væsentlige mængder væske, og der endnu ikke er blade på.

Kontakt os

 

Skolegade 13 Overlade 9670 Løgstør

 

Email: Magnus@eurokap.dk

 

Tlf: 21-73-78-79

 

Eller Benyt vores

 

Eurokap

 

-I Eurokap har vi 1 1 års erfaring for træfældning i alle sværhedsgrader, derudover laver vi haver, belægninger og kloak."

Copyright. All Rights Reserved